Sony Bravia NX7 47 inç Modeli

20 Şubat 2011 Pazar

Teknoloji devi Sony yine ilklere imza atarak ayna gibi bir televizyonla 2011de karşımızda Sony Bravia NX7 47 inç Modeli ,
Öncelikle televizyonun ön panelinden bahsedelim. Sony, Bravia NX7 46 inç televizyonunun ön paneli, kapalıyken koyu renkli bir ayna gibi görünüyor.

LCD panelinin ve televizyonun kasasının ön tarafını komple kaplayan piyano siyahı cam, Bravia'ya inanılmaz bir görsel güzellik katıyor. NX7'nin salonunuzda öylece durması bile yeterli gibi görünüyor bu durumda. Televizyonu kapalıyken bile seyredesiniz geliyor adeta. Ayrıca alt tarafta bulunan Sony logosu, cihaz çalışır durumdayken ışık saçıyor.

sony bravia fiyatları konusunda sony.com.tr veya online alışveriş mağazalarından takip etmenizde fayda var çünkü doların ani düşüş ve çıkışları fiyatları her gün değiştirebiliyor.

Tabii bu, NX7'ye biraz daha karizma katıyor. Zifiri karanlıkta sinema keyfi yaparken gözünüzü rahatsız etmemesi için logonun ışık saçma özelliğini de kapatmanız mümkün. Ön panelden bahsedilecek başka bir şey bulunmuyor. Görünen her şey bu kadar yani...

0 yorum:

 

2009 ·Derya baykal by TNB